29 Ekim 2009

Bi MİM daha :)

Annesinin Pamığı,Babasının Üfürükçüsü..Prensesimiz.. sevgili gülşahcım mimlemiş beni teşekkür ederim :)) cevaplayalım hemen..

1.Bloguna neden bu ismi verdin?

Cvp:Çünkü oğlumun adı :D

2.Blog yazarken star tribiyle istediğin,olmazsa olmaz dediğin şeyler var mı?

Cvp:Bi kere en başta Batın uyuyor olmalı :) rahat yazmalıyım genellikle akşam olmalı gündüz de olur da sakin olmalı başlıca..

3.En son satın aldığın garip şey nedir?

Cvp:pek garip şeyler almam aslında ne derece garip olduğuna bağlı :) yok yok düşünndüm de işime yaramayan hiçnişey almam ben.

4.Şeker gibi olduğun anlar?

Cvp:hep şeker sayılırım en çokta eşim istediğim şeyleri yapıyorsa yalnızca yaptığım herhangi bi işime cok müdahele edilirse olmam:)

5.Arkadaşım artık sormayın şunları dediğin şeyler?

Cvp:Sadece anne sütümü veriyosun?
Gecesi nasıl iyi uyuyor mu?
en çokta bunlara sinir oluyorum niye sorarsın ki sanki uyuyo mu uyumuyo mu napcan??

6.Aynaya bakınca gördüğün?

Cvp:Safdirik herkese herşeye kanan (eskisi kadar cok değil) biraz da son zamanlarda yıpranmış bi cilt yorgunluk uykusuzluk vs.vs.

7.Kendini okutan blog dediğin?

walla okuduklarımın hepsi listemde ama merakla yeni konu beklediğim ...ÇINAR'IN GÜNLÜĞÜ...Annesinin Pamığı,Babasının Üfürükçüsü..Prensesimiz..DURU'NUN GÜNCESİ Gökyüzünün ömRü GÖZDE ve AYŞE Helin Yagmur Büyürken KÜÇÜK ADAMLA BÜYÜK AŞK ... SİHİRLİELLER...

8.Bu blog sahibi / sahibiyse karşılaşabileceğin yerler?

Kızılay da her köşede,ankamall antares yada ankara forum da,urfalı kebapçıda :) yada sokakta orda burda..heryerde karşılaşabilirizzz:))


bende gökyüzümü ve lina-egenin annesi özlemi mimliyorum kolay gelsin..

Hiç yorum yok: