18 Kasım 2009


Uzun zamandır yazamadım..Malesef taşınma telaşındayım bu aralar..Eşim askere gidiyor...
Annemler bendeler..Batının yeni yaramazlıkları yaşadıklarımız,eşya toplama faslı katı besinlere ilk adımımız..Çok şey var yazacak fakat vakit yok..Şimdi hepsinden uzun uzun bahsetmek istiyorum...


Çok yoğunum çok..Annemler bendeydi bu yazıyı yazmaya başladığımda fakat yolcu ettim onları..Yarın yada evvelsi günde kayınvalidemler geliyorlar..Evi topladık sayılır..5,5 aylık Aksaray yolcusuyuz..Eşim askere gidiyor :(( Bunalımlı pek bi drama oldu hayatımız.4 aylık oğlundan uzakta kalacak askere giden bi baba,anne kayınvalide evi arasında mekik dokuyacak kendi evini toplayıp Ankara da bırakan kocası askere giden oğluyla bi başına kalan bi anne (yani ben) birde bebek :) Batın efendi .. onun şimdilik hiçbişeyden haberi yok.Babası allahın izniyle askerden döndüğünde de haberi olmayacak ama bunları okuduğunda yada biz anlattığımızda bilecek :) bende onun gibi durumdan habersiz GÜLERKEN gözlerimden ışık saçsam yapılanlar karşısında gülerek anneme sokulsam herşeyi oyun sansam onun gideceğini anlamasam...bizi nelerin beklediğini bilmesem..Zor bir dönemdeyiz..Gürcanla 5,5 ay ayrı kalacağız..Dile kolay gelen tam BeşBuçukAY...



Malltepe Avm..bidaha asla ayağımın ucunu dahi sokmayacağım bi avm.Geçenler de ilk kez annemlerle gittik.Hiç beğenmedim doğrusu.İn cin top oynuyor.Mağaza falan da hak getire..Gitmiş olmuş olmak için gitmiş olduk işte.. :) Anneme doktorunun verdiği emirle :)) Hergün 1 saat yürüyüş yapmak,,,bizde yürümüş olduk uzun zaman sonrasında.. Batın'a da iyi geldi aslında hergün dolaşmak temiz hava almak..

İnsanların hayatlarında unutmak istemediği ilk anlarımızı da bu telaşlar arasında yaşadık malesef..Katı besinlere bi adım attık ama doktorumuz yasakladı hevesimiz kursağımızda kaldı..İlk MEYVESUYU elma :) kendi ellerimle yaptım..29 ekim 2009 ilk 6 kasım kavanoz elma püresi DANİNO 8 kasım 2009 karışık meyve 10 kasım 2009 smartt bisküvili :)) hepsini de çok sevdi oğluşum ama drumuz Batın'ın kilo alımının gayet iyi olduğunu ek besine en azından şimdilik ihtiyacı olmadığını söylediği için bu tarz katı gıdaya ara verdik...



Batın çok yaramaz son günler hemde çok hareketli.Az birazda olsa sağdan sola soldan sağa dönmeye uğraşıyor.Şimdilik sadece altını değiştirirken yapıyo ama hızla geliştiriyo becerisini yakında tamamen döner.Birde yeni bir huy edindi bu günler de..Emerken parmak emmeye çalışmak :)) Garip ama gerçek hem emiyo hem de baş parmağını sokmaya çalısıyo böylece her ikisinden de oluyo.


Artık tam bir emzik müptelasıyız :)) 4 aydır usanmadan gece gündüz vermeye çalıştım biraz geçte olsa sonunda başardım :)))


...ve gelelim oğlumun 4.ay muayenesine .. Kilo 8,750 gr boy 64 cm baş çevresi 43 cm..Boyu fazla uzamamış ama bu aylarda kilo önemliymiş :S boyu zaten uzarr(mış) dedi dr.muz extra olarak kan ilacına başlayacağız bu ay.


Bu posta çok ara vermişim..yukarıları okudum da kayınvalidemler geldi dün.Evi toplama bitti sayılır yarında temelli taşınıyoruz inşallah..Bi kaç hafta yazamam büyük ihtimalle.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

canım benim allah yardımcın olsun...Seni az da olsa anlayabiliyorum asker yolu bekleme noktasında...Tabi eşini beklemek daha zordur...Allahın izniyle hayırlısıyla gidip dönecek inşallah...Sen oğluna odaklan o zaman daha kolay geçer zaman...İlk başlarda geçmeyecek gibi gelecek ama geçecek inan bana...Bak bizim 8 ay oldu...4 aydır hiç görmedim aşkımı gelecek bu hafta ama yine gidecek...Martta gelecek...Dualarım seninle ve tüm askerlerimizle...Kendine ve oğluşuna çok iyi bak...Sevgiler...

Sibelbek dedi ki...

5,5 ay zor görünsede 15 aydan iyidir diyorum, pozitif bakmak lazım hayata :D
bücür çok ısırmalık olmuş, maşallah ona :)
ayrıca kolay gelsin diyorum ve sabır diliyorum canım.

Betül MUTFAKTA dedi ki...

Allah sag saglim kavusmayi nasib etsin.. insaAllah sizin için çok çabuk geçer.. Bebeginiz çok tatli masaAllah.. bayildim gülüsüne..

Sevdiklerinle beraber güzel bir bayram geçirmen dilegiyle :))

Stil Direktoru dedi ki...

Allah kavuştursun bende 1 yaşında iken babam askere gitmişti